PlayStation’ın en hızla satan oyunu artık Spider-Man 2

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sony, tarihi bir başarıya imza attı ve PlayStation oyunları arasında rekor kıran bir satışa sahip olan Spider-Man 2 ile gündeme geldi. Bu oyun, piyasaya sürüldükten sonraki ilk gün 2,5 milyon kopya satış rakamına ulaştı. Bu başarı PlayStation X hesabında paylaşıldı. Insomniac Games’in ürettiği bu oyun, PlayStation oyunları arasında en hızlı satan oyun olma unvanını kazandı.

Oyun, hem Peter Parker hem de Miles Morales’in başrolde olduğu, birçok kötü karakterle mücadele ettiği bir macera sunuyor. Oyun sektöründen ve oyunculardan pozitif geri dönüşler almayı başardı. Şu an Metacritic’te oyun eleştirmenlerinden 91 puan alırken, kullanıcı puanı 8,8 olarak kaydedildi.

Spider-Man 2’nin bu denli başarılı olması, oyuncular arasında üçüncü bir Spider-Man oyununun gelebileceği konusunda spekülasyonlara yol açtı. Spider-Man 2’nin kreatif direktörü Bryan Intihar, bu konu hakkında bazı ipuçları verdi ve Marvel filmleriyle karşılaştırmalar yaptı.

Spider-Man 2’nin ardından ekip, bir süre dinlenme kararı alabilir. Ancak Insomniac, PS5 için Wolverine temalı bir Marvel oyunu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu oyun, Aralık 2021’de duyurulmuştu fakat şu ana kadar detaylı bilgi paylaşılmadı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
PlayStation’ın en hızla satan oyunu artık Spider-Man 2

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Teknoİxir ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin